0766.700.480

Program L-D: 9:00 - 23:00

office@acstb.ro

Curs Inot Sector 2 | Club Sportiv TIMEX Bucuresti

curs inot sector 2

Data trecuta am vorbit despre efectele pozitive pe care le aduce inotul la sistemul  circulator, respirator, locomotor. Acum o sa aflati cum va ajuta inotul sa slabiti intr-un mod placut si eficient!

La 30 de minute puteti arde in jur de 250 de kalorii asta inseamna 0,03 kilograme. Cu alte cuvinte, scapati de 30 de grame de greutate extra in doar 30 de minute. Multiplicand asta cu 15 (asumand ca veti practica acest sport o data la doua zile pe luna) reprezentand aproape jumatate de kilogram in minus in fiecare luna cu doar 30 minute de activitate fizica o data la doua zile. Suna destul de rezonabil, nu e asa ? Cu timpul, va veti mari capacitatea pulmonara si veti reusi sa va solicitati mai mult intr-un timp mai scurt, lucru ce poate arde mai multe calorii, in mod evident. De asemenea, veti inlocui grasimea cu masa musculara, fapt ce poate duce la scaderea in greutate intr-un ritm dramatic. Atentie insa, inotul poate produce pofta de mancare, aspect ce va poate ‘pune bete in roate’ in ceea ce priveste lupta cu kilogramele in plus.

Vorbind despre aspectele sociale, inotul este un ‘pretext’ social destul de bun. Indiferent unde il practici, inotul este o activitate placuta daca o practici cu alte persoane. Daca ai timp liber, adu-ti prietenii si inoata cu ei la timex.

Daca sunteti insarcinata, inotul va poate usura sarcina si deasemena va tonifica musculatura folosita in timpul nasterii. Iar pentru persoanele in varsta, exercitiile facute in apa nu solicita intens incheieturile, va cresc flexibilitatea si pot satisface dorinta de miscare.

Inotul combinat cu sala genereaza rezultate surprinzatoare. In loc sa faci 10 minute alergare la banda poti sa petreci 30 de minute in bazinul de inot pentru a te incalzi. Inotul reprezinta o incalzire cu mult superioara celorlalte alternative. Iar, dupa ce termini exercitiile, ‘o baie’ rapida in bazinul de inot te va racori si relaxa!

Nu va ganditi ca inotul este costisitor, la timex beneficiati de cele mai bune preturi. Daca locuiti in zona Drumul Taberei, Sector 6 sau in zona Iancului str. Elev Stefanescu Stefan nr.66, Sector 2 sau chiar in Nordul Bucurestiului in zona hotelului Phoenicia, Sector 1 puteti sa va bucurati de beneficiile inotului cu noi. Pentru mai multe detalii vizitati pagina contact sau preturi.

Va asteptam!

 

Copyright © 2015 - Clubul Sportiv TIMEX Bucuresti

Scroll to Top